Bloggnorge.com // Kristines Feng Shui
Start blogg

Bare enda et Bloggnorge – Gratis blogg-nettsted

Takvifter med lys

fredag 11. juli , 2014 kl. 13:32 i Lamper. 0 kommentarer »

Air condition-enheter kan være svært dyrt å kjøpe, men en takvifte trenger ikke være altfor epensive, men som med alt annet, er det en feil å gå for det billigste alternativet. Den store fordelen kommer fra strømregningen. Air condition bare sluker strøm, mens takvifter bruker svært lite – omtrent like mye som en 100 watts lyspære. Å spare energi er bra for planeten, så vel som budsjettet, slik at du også hjelpe miljøet ved å velge for takvifte.

I tillegg takvifter begynne å flytte luft rundt så snart de er slått på, slik at du ikke trenger å la dem kjøre mens du er ute. Klimaanlegg ta en stund å få det komfortable rommet, så hvis det er veldig varmt, må du kanskje la den på mens du er ute.

Lett å installere og vedlikeholde

Bare om noen kan passe en takvifte, men med mindre du bruker en bærbar air condition-systemet, vil du trenger noen til å installere det. Deretter vil det trenger jevnlig service og vedlikehold. Alt du trenger å gjøre med takvifte er å holde den fri for støv, og det vil tjene deg godt i mange år.
(Kun synlig for administrator) *

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "Kristines Feng Shui" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.