Bloggnorge.com // Kristines Feng Shui
Start blogg

Bare enda et Bloggnorge – Gratis blogg-nettsted

Takvifter kan benyttes i alle rom

fredag 26. september , 2014 kl. 12:46 i Lamper. 0 kommentarer »

Ønsker du et friskt innemiljø med fokus på godt luft, så er en takvifte akkurat hva du trenger. Hvem vil vel ikke ha et sunt inneklima? Med takvifter vil du garantert føle at ditt hjem blir en oase. Med sunn luft som sirkulerer fra rom til rom vil du oppleve den gode atmosfæren og det sunne innemiljøet overalt.

Takvifter kan benyttes i alle rom. I stuen kan en takvifte være god å ha når man for eksempel har flere mennesker på besøk og man ikke ønsker å åpne vinduer og dører for å lufte. Da kan takviften bidra med å ta knekken på den innestengte, tunge luften ved å bli slått på. På kjøkkenet er også takvifter godt egnet. Skal du steke egg og bacon til frokost vil det garantert bli en røykos som ikke fås bort med det første. Med en god takvifte kan du bidra til at luften kjapt normaliseres fra å være et rom preget av steke- og matlukt. Det er ikke bare i stuen og på kjøkkenet en takvifte vil passe inn. På et soverom vil en takvifte være genial, da den gjør at lukten og luften man skal sove i er frisk, sunn og god.
(Kun synlig for administrator) *

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "Kristines Feng Shui" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.