Bloggnorge.com // Kristines Feng Shui
Start blogg

Bare enda et Bloggnorge – Gratis blogg-nettsted

Fordeler ved bruk av dimbar LED

torsdag 11. juni , 2015 kl. 16:57 i Lamper. 0 kommentarer »

Mange velger å ikke kjøpe LED lamper fordi de mener at lyset er for kraftig og skarpt i forhold til andre lamper. LED har også en annen type lys sammenlignet med andre lamper, så det kan fremstå som mer hvitt og skarpt i forhold. Løsningen på dette problemet, hvis man kan kalle det et problem, er dog meget enkel: bruk dimbar LED.

Med dimbar LED kan man ta nytte av alle fordelene som kommer med det å bruke LED fremfor andre lamper, uten at lyset blir for skarpt. Med dimbar LED og uten å skru lysstyrken helt opp til maksimum vil man nemlig unngå det hvite, litt skarpe skjæret i belysningen. Fordelene ved å velge LED fremfor andre lamper er utallige og vekter tungt, så med dimbar LED kan man dermed få alt på en gang også selv om man liker best lunere, svakere belysning.

Dimbar LED er blant annet det helt perfekte valg på et kjøkken. Her trenger vi alle mange lyskilder for å dekke behovet for lys til alle rommets forskjellige aktiviteter. Med dimbar LED kan belysningen spres ut over hele rommet, dekke alle overflater og kroker, for så å justeres opp eller ned etter behov. Ved å bruke dimbar LED kan man dermed skru opp styrken akkurat der det trengs der og da, uten at hele rommet behøver å bli flombelyst. Det gjør at man kan romme flere aktiviteter og mennesker på samme sted og samme tid, og likevel klare å skreddersy behovet for belysning alle steder. Dimbar LED er like perfekt over kjøkkenbenken, hvor det trengs mye lys og styrken derfor gjerne kan skrus godt opp, som over kjøkkenbordet, hvor behovet nok ofte er større for en mer behagelig og dempet belysning.

Dimbar LED passer dessuten perfekt både på bad, i gangen og i andre rom i huset. Alt ettersom hvor stort rommet er og hvilke krav som settes til belysningen, kan dimbar LED stå for alt alene eller kombineres med andre typer lamper. Dimbar LED fås blant annet i form av downlights, hvilket gjør de perfekt til rom hvor det er liten plass. Et eksempel er badet, hvor man gjerne vil unngå å fylle for mye av rommets plass med store lamper. Dimbar LED, i form av downlights, vil dermed være den perfekte løsning da de ikke tar opp noen som helst plass og på samme tid både kan sørge for kraftig belysning og mer dempet belysning alt ettersom hvilke behov man har.

I tillegg til at dimbar LED, som alle LED lamper, er meget energieffektive og dermed sparer både naturen for energi og deg for penger, finnes det andre fordeler knyttet til dette valget av lamper. En av fordelene er knyttet opp til bruken av dimbar LED i form av downlights. Da dimbar LED ikke avgir varme, kan downlights med LED nemlig installeres hvor som helst, i nesten alle materialer. Det gjør at man ikke behøver å skifte ut tre med plater i gips selv om man tar i bruk dimbar LED i taket.
(Kun synlig for administrator) *

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "Kristines Feng Shui" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.